Doremi - Jaarabonnement + zomervakantieboek + gratis leesboek

Doremi - Jaarabonnement + zomervakantieboek + gratis leesboek

De ideale formule voor kinderen van 4 tot 6 jaar

Bestel vóór 23 oktober 2021 en ontvang gratis het Leesknuffel-leesboek 'De vuurbessen': elfje Lili is stiekem een beetje verliefd op de elfenprins. Ze wil hem een heel bijzonder geschenk geven: een mand vol vuurbessen ...
Zo brengt Doremi nóg meer lees- en leerplezier.

Je kleuter ontvangt doorheen het jaar 11 leuke en kleurrijke uitgaven én een interactieve app.

10 x Doremi: 10 maanden lang 1 Doremi-tijdschrift per maand (vanaf het moment van abonnering). Avontuur en spel voor kleuters van 4 tot 6 jaar aan de hand van 10 inspirerende thema's. Leer je kleuter stap voor stap zelfstandig aan de slag te gaan met taal, papier en tablet. Maak er samen een knus leermoment van!

1 x Zomervakantieboek: een supertof speel- en leerboek op maat van je kleuter met een verhaal, knutsels, spelletjes, recepten en veel meer.

Kid'i: toegang tot de Kid'i-app met digitale verrijkingen bij elk Doremi-thema. De papieren tijdschriften komen tot leven met een luisterversie van alle verhalen en uitdagende, educatieve spelletjes.

Doremi - Jaarabonnement + zomervakantieboek + gratis leesboek
Doremi - Jaarabonnement + zomervakantieboek + gratis leesboek
45,00 €

Specificaties

Taalontwikkeling , Wiskundige initiatie , Muzische vorming
2e kleuterklas , 3e kleuterklas
Tijdschrift , Educatief tijdschrift
Educatieve tijdschriften kleuteronderwijs
Reekscover

Over deze reeks

Met onze kleutertijdschriften ga je sterker van start!

Dankzij de verschillende aantrekkelijke thema’s ontdekken en beleven kleuters de wereld rondom zich op hun eigen niveau. Spelen en leren gaan hand in hand.

In elk nummer vinden ze een leuk verhaal, een zoekprent, een kleurplaat, wiskundige opdrachten, een dierenrubriek met foto’s, een strip met mascotte Remi en véél meer.