Vonk - Pakket 8 thema's - Digitaal leerkrachtenpakket

Vonk - Pakket 8 thema's - Digitaal leerkrachtenpakket

Ruime ondersteuning voor de leerkracht

Betalend. Exclusief voor gebruikers van de methode. Voor een bestelling contacteer je pedagogisch afgevaardigde.

Het digitale leerkrachtenpakket geeft toegang tot de bordboeken, de didactische website en het Disco-oefenplatform.

Bordboeken: digitale versie van de leerwerkboeken met tal van mogelijkheden. Met een paswoord kun je je leerlingen (eventueel gefaseerd) toegang geven tot de oplossingen. Het bordboek bevat ook geïntegreerde videofragmenten, nuttige links ...

Didactische website: gebruiksvriendelijke website met de handleiding, correctiesleutels, updates, uitbreidingsmateriaal (o.a. evaluatiedocumenten) enz.

Disco-oefenplatform: verschillende interactieve oefenreeksen waarmee je leerlingen op hun niveau de leerstof kunnen inoefenen. Op jouw dashboard worden de analytics aangeboden door middel van handige widgets. Zo heb je een duidelijke kijk op de resultaten en vooruitgang van individuele leerlingen en volledige klassen.

Vonk - Pakket 8 thema's - Digitaal leerkrachtenpakket
Vonk - Pakket 8 thema's - Digitaal leerkrachtenpakket

Specificaties

STEM
1e middelbaar , 2e middelbaar
aso
Methode , Leerkrachtenmateriaal , Digitale materialen
Vonk
Reekscover

Over deze reeks

Nieuwe methode STEM voor de 1e graad A-stroom waar STEM aangeboden wordt tijdens de differentiatie-uren of in de basisopties STEM-wetenschappen en STEM-technieken in het 2e jaar.

Vonk bestaat uit acht boeiende projecten die leerlingen uitdagen - aan de hand van STEM - mee te werken aan een betere wereld.