Handleiding 5e leerjaar (editie 2022)

Handleiding 5e leerjaar (editie 2022)

Kant-en-klaar materiaal en uitgebreide ondersteuning

NIEUW! De handleidingen voor het 4e, 5e en 6e leerjaar werden grondig herwerkt op basis van feedback van gebruikers.

Ze zijn nu nog gebruiksvriendelijker: er is een boekje per onderwerp en een aangepaste vormgeving die het onderscheid maakt tussen basisleerstof en extra kansen, met verwijzing naar andere domeinen die geïntegreerd aan bod komen. De overige leerjaren volgen begin 2023.

De lessen zijn in de handleiding grondig uitgewerkt (inclusief dialogen) en bij alle opdrachten zijn correctiesleutels voorzien. Er worden concrete lesdoelen aangereikt, met vermelding van invalshoeken, werkvormen, leermiddelen en evaluatie.

De handleiding bevat ook een aantal kopieerbladen: werkbladen, knip- en knutselbladen, fiches voor hoekenwerk, functiekaarten coöperatief leren ...

Voor elk onderwerp is er de mogelijkheid tot zelfevaluatie door de leerling. De evaluatiefiche voor de leerkracht doet meteen ook dienst voor rapportering (voor ouders en kind). Per onderwerp is er ook een toets (met correctiesleutel).

Handleiding 5e leerjaar (editie 2022)
Handleiding 5e leerjaar (editie 2022)
195,00 €

Specificaties

311554
9789464451122
08/03/2022
EDITIONS AVERBODE|ERASME S.A.
Godsdienst
5e leerjaar
Methode , Leerkrachtenmateriaal
Sterren aan de hemel
Reekscover

Over deze reeks

Godsdienstmethode voor de lagere school.

Sterren aan de hemel laat kinderen op een eigentijdse, creatieve en muzische manier kennismaken met het christelijk verhaal. Daarbij vertrekken we van Bijbelverhalen, die de basis vormen voor een steeds terugkerend leerproces: “verkennen-verdiepen-verwerken”.