Goeiedagenda 3e leerjaar

Goeiedagenda 3e leerjaar

To do: je goed in je vel voelen

Met onze Goeiedagenda’s gaan we voor een gezonde geest in een gezond lichaam!

In deze schoolagenda’s is er uiteraard veel ruimte voor planning, het noteren van taken en lessen en communicatie met de ouders. De kleurrijke en gestructureerde pagina’s maken het een fijne ervaring voor iedere leerling.

Daarnaast bevatten de Goeiedagenda’s ook allerlei tips rond leren leren, lichamelijk en sociaal welzijn. We spelen daarbij in op de actualiteit (bv. de Week tegen Pesten), feestdagen, periode van het jaar ... Je leerlingen worden zich bewuster van hun lichaam, hun gevoelens, hun leerstijlen ... En leerlingen die zich goed in hun vel voelen, zullen niet alleen gelukkiger en zelfstandiger in het leven staan. Ze zullen ook liever én beter leren.

De bijbehorende digitale tool maakt het mogelijk de schoolagenda verder te personaliseren. Ook hier is communicatie met de ouders mogelijk en kunnen leerlingen aangeven welke dagen voor hen bijzonder zijn.

Goeiedagenda 3e leerjaar
Goeiedagenda 3e leerjaar
5,50 €

Specificaties

311453
9789464451160
A4
17/06/2022
EDITIONS AVERBODE|ERASME S.A.
Leren leren
3e leerjaar
Leerlingenmateriaal
Goeiedagenda’s
Reekscover

Over deze reeks

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Het draagt gegarandeerd bij tot betere schoolresultaten.

In onze nieuwe schoolagenda’s is er uiteraard veel ruimte voor planning, het noteren van taken en lessen en communicatie met de ouders.

Daarnaast bevatten deze kleurrijke Goeiedagenda’s ook allerlei tips rond leren leren, lichamelijk en sociaal welzijn.